MaakMijnWeb! - Bouw en beheer eenvoudig uw website

Welkom op de informatie- en ondersteuningswebsite van MaakMijnWeb!

MaakMijnWeb! is een onderdeel van het webruimtepakket van Spin in het Web Webruimte.

MaakMijnWeb! is meer dan een sitebuilder. U kunt er niet alleen een mooie website mee bouwen, maar deze ook eenvoudig beheren.

Geen moeilijke techniek meer nodig

Geen lastige html-codes. Geen ingewikkelde publicatie-opties. Met MaakMijnWeb! maakt u vanaf elke computer met Internet snel en eenvoudig een mooie website, die u vervolgens zonder problemen actueel kunt houden.

Natuurlijk blijft het mogelijk om in uw Spin in het Web pakket een zelfgebouwde website te plaatsen, maar als u de techniek niet in huis heeft, kunt u zo toch indruk maken met een mooie en informatieve website.

Met MaakMijnWeb! direct resultaat

MaakMijnWeb! is kant en klaar, maar niet rigide: u kiest een sjabloon, en past de vormgeving naar wens aan. Met een paar klikken heeft u een nieuwe webpagina toegevoegd.

Wilt u toch een andere vormgeving? Geen probleem: inhoud en vormgeving zij los van elkaar te wijzigen. Werken meerdere mensen aan de website? U kunt eenvoudig aangeven wie wat mag wijzigen.

De belangrijkste eigenschappen van MaakMijnWeb!

Over deze website

Deze website biedt u veel informatie over MaakMijnWeb! Daarnaast vindt u er de hulppagina's met gedetailleerde uitleg over het gebruik.

Ook kunt u een demonstratietoegang voor MaakMijnWeb! aanvragen. Deze zetten wij dan kosteloos voor u klaar, zodat u het programma zelf kunt uitproberen. U kunt dit aanvragen via deze pagina.

Deze website is - natuurlijk - volledig gemaakt en bijgehouden in MaakMijnWeb!

Meer informatie over de webruimte van Spin in het Web vindt u op onze algemene website.

Kies voor MaakMijnWeb!
Het ideale hulpmiddel om snel een goede website te bouwen...
...en deze daarna ook bij te houden.

U krijgt MaakMijnWeb! alleen bij de webruimte van Spin in het Web.


Spin in het Web

Meer opmaakmogelijkheden bij vormgevingen

We hebben de mogelijkheid om handmatig opmaakwijzigingen te maken bij verschillende vormgevingen uitgebreid.

Lees verder

Nieuwe tekstverwerker voor vrije inhoud
We hebben een nieuwe tekstverwerker in gebruik genomen. Deze zogenaamde wysiwyg-editor gebruikt u voor het bewerken van pagina's met vrije inhoud, vrije inhoud en berichten bij formulieren, en...

Lees verder

Bezoekcijfers per pagina
Vanaf nu kunt u binnen het beheersysteem van MaakMijnWeb! eenvoudig bezoekcijfers bekijken. U kunt per pagina zien hoe vaak de pagina binnen bepaalde tijdsperioden is opgevraagd. Ook kunt u het totaal...

Lees verder

© 2008 Spin in het Web